Start bouw 29 woningen De Bakens en 10 woningen Zuidereiland

Op donderdag 14 december is met een feestelijke handeling door Wethouder Teeninga het start bouw sein gegeven van de volgende 39 koopwoningen in de gebiedsontwikkeling Waterfront.

Het betreft de 29 grondgebonden woningen in het deelplan De Bakens en de 10 grondgebonden woningen in deelplan Zuidereiland.

Alle woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in het najaar van 2018 opgeleverd. Wonen in Waterfront is ook volop in beweging in de opvolgende deelplannen. De bouw van appartementengebouw De Vuurtoren op het Noordereiland wordt gevierd op 11 januari 2018. De bouw van de 20 boothuizen aan de Strekdam  is reeds gestart en wordt binnenkort gevierd. De start bouw van de eerste grondgebonden woningen op het Noordereiland staat gepland voor het voorjaar van 2018.
 

TBI-ondernemingen Synchroon en Koopmans Bouwgroep, verenigd in de Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk VOF, ontwikkelen en realiseren deze fase in de gebiedsontwikkeling Waterfront, in nauwe samenwerking met gemeente Harderwijk en Boskalis. De combinatie is verantwoordelijk voor zowel de realisatie van het nieuwe gebied als de woningen in dit gebied.

Bouw Waterfront Harderwijk
 
Over TBI
TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Het zijn allen ondernemingen die beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. 

Woningen Zuidereiland Watefront Harderwijk