Stadsidee 2018: de Rietmeen krijgt multifunctioneel plein bij ontmoetingstuin!

Met 640 van de 1500 uitgebrachte stemmen is het idee om een multifunctioneel plein op te zetten bij de ontmoetingstuin van de Rietmeen, gekozen tot het Stadsidee van 2018. Het idee voor een Regatta Centrum kwam op de tweede plaats met 395 stemmen. De initiatiefnemers kunnen nu samen met de gemeente aan de slag om hun idee te realiseren. 

Gedacht wordt aan invulling van het plein met mogelijkheden om te kunnen trainen, spelen, elkaar te ontmoeten en zelfs te schaatsen.

Het toegezegde bedrag van 45.000 euro is daarvoor beschikbaar. Van 13 juni tot en met 6 juli konden inwoners via de website samenkleurenwedestad.nl kiezen uit 9 ideeën. Allemaal bedoeld om buurt, wijk of stad mooier of leefbaarder te maken.

Het Stadsidee daagt inwoners uit ideeën aan te dragen om de openbare ruimte te verbeteren. Het Stadsidee is een project dat hoort bij ‘Samen kleuren we de stad’. Een initiatief van de gemeente Harderwijk bedoeld om inwoners de mogelijkheid te geven bij te dragen aan de inrichting van hun stad. Er worden allerlei mogelijkheden geboden om bij te dragen aan het verbeteren van de openbare ruimte en de leefbaarheid in de gemeente.

Rietmeen wint Stadsidee 2018 in Harderwijk