St Jansdal en zorgverzekeraars rond voor 2018

Ziekenhuis St Jansdal heeft overeenstemming bereikt met alle zorgverzekeraars voor het jaar 2018, met uitzondering van enkele budgetpolissen. 

Tot en met 31 december 2017 kunt u uw huidige zorgverzekering nog opzeggen en overstappen naar een andere verzekeraar. Het is dan goed om te weten dat het St Jansdal met alle zorgverzekeraars een contract heeft en dat dit dus geen rol hoeft te spelen bij de overwegingen.

Voor het St Jansdal zijn de afspraken met de zorgverzekeraars belangrijk om blijvend goede zorg te kunnen garanderen en vanwege de financiële afwikkeling van behandelingen. Door de contracten kan het ziekenhuis de rekeningen rechtstreeks bij de verzekeraar declareren. Bovendien heeft een contract als voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de vergoeding van een behandeling. U dient echter wel rekening te houden met het wettelijke eigen risico.
 
Financieel directeur Arend Jan Poelarends: “De onderhandelingen zijn dit jaar ruim op tijd afgerond. Dat is zowel prettig voor de inwoners uit de regio als voor het ziekenhuis. Dit jaar hebben wij voor het eerst ook meerjarige afspraken gemaakt. Met VGZ, met onder andere de labels van VGZ, IZZ en Univé, hebben wij een contract voor drie jaar gesloten. Inwoners die hier verzekerd zijn weten daarmee voor drie jaar dat ze goed zitten. Met CZ en VRZ is er een contract voor twee jaar gesloten.”
 
Het ziekenhuis kan niet inzien voor welk pakket met aanvullende zorg patiënten verzekerd zijn. Om niet voor verrassingen te komen staan, adviseert het ziekenhuis om van tevoren bij de eigen verzekeraar te informeren omtrent behandelingen die buiten het basispakket vallen. Meer informatie: www.stjansdal.nl/zorgcontracten2018

Univé Dichtbij - Harderwijk

Adresgegevens

Verkeersweg 7
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 088-1815000

Openingstijden

Ma 9.00 - 17.30 uur
Di 9.00 - 17.30 uur
Wo 9.00 - 17.30 uur
Do 9.00 - 17.30 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info