Springers Sparta plaatsen zich voor NK teams!

Afgelopen zaterdag 10 november reisden we in alle vroegte af naar Ruurlo. Senna Middelwijk, Noa Kamphorst en Liecke Koek sprongen hun 2e wedstrijd.

Senna beet het spits af in de 3e divisie instap en wist zich te plaatsen voor de finale, met 1 tiende punt te kort voor een medaille plaats, eindigde ze als 4e.

Lieke en Noa kwamen uit in de 3e divisie pupil meisjes en beide meisjes haalden de finale, Noa behaalde de 7e en Lieke de 8e plaats. Demiën Prinsen kwam uit in de 3e divisie pupiljongens en begon zijn wedstrijd met een val in de voorronde, maar door een sterke 2e oefening, plaatste hij zich voor de finale. Hierin liet Demiën zien wat hij kon en pakte het goud!

Danique Middelwijk kwam uit in de 3e divisie jeugdmeisjes en sprong zichzelf naar de finale waar zij in het sterke deelnemersveld helaas net naast de medailles greep met haar nette oefening. Ze behaalde een 4e plaats. Sandra Rakhorst sprong in de 3e divisie senioren een nette keuze oefening en een wiebelige keuze oefening waardoor ze op de 7e plaats eindigde. Met deze score’s en die van de vorige wedstrijd, heeft het 3e divisie team zich geplaatst voor het NK teams in Alkmaar op 8 december. Het team zal bestaan uit Noa Kamhorst, Liecke Koek, Danique Middelwijk en Sandra Rakhorst.

Sparta trampoline springen Ermelo