Slaaphof introduceert SOMNUS 2019

Als eerste in Europa introduceert Slaaphof de allernieuwste collectie matrassen en boxsprings van Somnus.

De nieuwe matrassen van Somnus 2019 - nóg weer beter !

Sleep Designed

Slapen is iets wat de meeste mensen voor lief nemen. Je gaat elke avond weer naar bed, slaapt wat, en gaat de volgende dag weer verder. Dag in- dag uit. Maar bij Somnus denken ze er nét iets anders over. Het begint allemaal bij een goede basis, die bij dit Britse bedrijf bestaat uit het gebruik van natuurlijke materialen en doordachte technologie. Zoals Somnus zelf vaak benoemd: ''bedden zijn niet ons eindresultaat, maar juist het begin''. Goed slapen, begint bij een goed bed.

Slaaphof adviseert graag Somnus

Waar je enthousiast over bent, dat deel je graag. Slaaphof heeft een sterk goroeiende klantenkring met tevreden klanten die op een Somnus slapen. We horen ze praten over comfortabel slapen, een veel beter klimaat zowel in de zomer (lekker koel) als in de winter (lekker warm). De goede ondersteuning door de duizenden Intelligence Pocketveertjes (patent) die worden afgedekt met verschillende natuurlijke afdeklagen zoals wol, kashmir, paardenhaar enz.

Slaaphof introceert Somnus 2019 modellen als eerste in West-Europa

Dat krijg je ervan. Tevreden klanten en enthousiaste adviseurs. Dan zoek je als Slaaphof het beste en mooiste voor je klanten. Daarom hebben we als eerste de nieuwste collectie boxsprings en matrassen van Somnus in onze showroom staan. We zijn ook dankbaar voor het vertrouwen van Somnus in Slaaphof door het als eerste aan ons toe te vertrouwen. We laten u dus graag de nieuwste ontwikkelingen zien. In de matrassen en in de boxsprings.

Bezoek onze introductie shows van 7 tot en met 9 februari. Natuurlijk met heerlijke HIGHTEA hapjes. Want wie lust er nou niet van deze heerlijke hapjes?

Somnus 2019 bij Slaaphof Harderwijk
Somnus 2019 bij Slaaphof Harderwijk

 

Sleeplounge by Slaaphof Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk

Telefoon

T. 0341-410164

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 17.30 uur
Wo 9.30 - 17.30 uur
Do 9.30 - 17.30 uur
Vr 9.30 - 20.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info