Seniorendiner in Hierden een groot succes!

'Heerlijk gegeten en wat was het gezellig.' Eén van de vele positieve reacties na afloop van het seniorendiner in het Dorpshuis in Hierden. 

Toen in december het idee ontstond om na de diverse maaltijdenacties tijdens de lockdowns een avond voor ouderen te organiseren, hadden de vrijwilligers van HierdenarenvoorHierdenaren nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden

Ouderendiner Hierden

Zo'n 120 ouderen waren aanwezig. De tafels waren mooi gedekt en ze konden genieten van een heerlijk driegangen menu.

Ouderendiner Hierden

De avond begon met aspergesoep. Daarna konden de senioren kiezen uit ham of zalm bij de asperges met krieltjes en diverse groenten. Als nagerecht was er een zogenaamde omelet sibérienne met aardbeien en slagroom.

Ouderendiner Hierden

Tussen de gerechten door was er ook tijd voor vermaak. Een oproep om mee te helpen aan het 100jarig bestaan van de school, een quiz met 10 vragen over Hierden en natuurlijk het rad van Fortuin met allerlei gesponsorde prijzen van Hierdense ondernemers. De avond  werd afgesloten met koffie en lekkernijen.

Ouderendiner Hierden

De organisatie bedankt alle vrijwilligers die wilden meehelpen om er een succes van te maken.
Vof Beelen Auto en Machine onderhoud, Jacobine's Trendy Hairline, Naaimodecentrum den Ouden, Eetcafé de Koning Hierden, Bram Hop Tweewielers, Village Hair, Bronkhorst Wonen, Judysign, Beautysalon Mooi Mens, IJssalon Stientje Hierden, PUUR, BergHop, Hierdense Kakelhoeve, Perfect Eyelash Harderwijk, Rosefield Bloem & Woondecoratie, Slagerij W. van den Berg VOF, Restaurant Johannes, Outdoorloungnekussens.nl, Houtprofessor, Spar Hierden, Van Beekum Specerijen, Renselaar grootkeukentechniek, Dekker Verhuur B.V., FF-Packaging, Koffiebranderij Peeze, Hop Taartenshop, Smink Groenten en Fruit BV, De 4G's en HierdenarenvoorHierdenaren.

Ouderendiner Hierden