School Atletiek Feest 2017 groot succes!

Al sinds 1973 organiseert de atletiek vereniging Athlos elk jaar de scholierenbaanloop voor de kinderen van de basisscholen uit Harderwijk, Hierden en Ermelo. Dit jaar heeft AV Athlos er een groot atletiekfeest van gemaakt en dat was een groot succes!

Het begon vroeger allemaal met een hardloopwedstrijd door het bos, maar nu lopen de kinderen op de schitterende atletiekbaan van AV Athlos op sportpark ”De Strokel” te Harderwijk.

Dit jaar maaktte AV Athlos er een groot atletiekfeest van voor de kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen uit Harderwijk, Hierden en Ermelo.
 

Dankzij de prachtige prestaties van o.a. Dafne Schippers, Churandi Martina en Siffan Hassan wordt de atletiek steeds populairder bij de jeugd en hier speelt de atletiekvereniging graag op in. Naast de baanloop van 700 m voor alle kinderen, mochten ze ook meedoen aan twee atletiek clinics.

Onder het toeziend oog en met tips van echte atletiektrainers mochten alle kinderen het verspringen en balstoten uitproberen. 

Met gezamenlijke warming-ups, een echte stormbaan en een ijsje als beloning na het lopen werd er één groot feest van gemaakt!