Schaapscheerdersfeest Dierenweide Harderwijk

De Dierenweide organiseert schaapscheerdersfeest op zaterdagmiddag 6 juni 2015.

Een paardentram, een groot en een klein springkussen, de draaimolen, pony rijden over de wei en broekhangen. Of het bewonderen van de schaapscheerder en vanzelfsprekend veel stralende kinderen. Deze en meer activiteiten horen onlosmakelijk bij het schaapscheerdersfeest van de Dierenweide. Het is ieder jaar, gemoedelijk en een succes. Zeker als we ervan uitgaan dat we mooi weer hebben.
 schaapscheerdersfeest dierenweide stadsweide harderwijk
Het schaapscheerdersfeest op de Dierenweide vindt plaats op zaterdagmiddag 6 juni tussen 13.00 en 17.00 uur. Het feest is bedoeld voor de jeugdige kinderen met hun ouders of grootouders. Gedurende de middag worden alle schapen van de Dierenweide geschoren. Bekende onderdelen zijn de paardentram, broekhangen, de draaimolen, ponyrijden, eendjes vangen en het springkussen.
 
Dit feest trekt altijd veel jeugdige bezoekers. De attracties zijn afgestemd op kinderen. Maar niemand hoeft zich te vervelen, er zijn demonstraties schapen scheren, er is koffie en frisdrank.
 
De kinderen kopen een strippenkaart waarmee ze toegang krijgen tot alle attracties. Een strippenkaart voor alle attracties kost € 3 voor de kinderen van donateurs en € 5 voor de niet-leden. Er is ook een ukkiestrippenkaart voor de kleine kinderen. Deze kaart kost €2 voor de kinderen van de leden en een euro meer voor de overige kleuters. Een los kaartje bedraagt € 0,50.
 
 “De Dierenweide in Harderwijk is een stichting zonder winstoogmerk. Met behulp van vrijwilligers wordt op professionele wijze een kinderboerderij in stand gehouden. Naast dit schaapscheerdersfeest organiseert de Dierenweide een rommelmarkt, dierendagfeest en verschillende tentoonstellingen. Bovendien bezoeken de meeste schoolklassen de Dierenweide.  U bent altijd van harte welkom op de Dierenweide.

Meer informatie?
Kijk op de site van de Dierenweide of neem contact op met de heer A. Hoekstra (0341 413513)