Saskia Hop benoemd tot BABS

Door: Lex Schuijl. Saskia Hop-Koteris wordt binnenkort officieel benoemd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) in Harderwijk-Hierden. In de rechtbank in Arnhem wordt de officiële benoeming bekrachtigd door het afleggen van een eed- of gelofte door Saskia.

Saskia Hop-Koteris is de nieuwste BABS van Gemeente Harderwijk.

Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand levert zij op haar manier haar bijdrage, tijdens het officiële gedeelte van het huwelijk, aan een onvergetelijke dag voor het bruidspaar. Saskia besloot om op een openstaande vacature te solliciteren en werd uitgenodigd voor een kennismaking. Tijdens een vervolggesprek, waarvoor zij thuis een assessment kreeg toegestuurd, mocht Saskia een pseudo echtpaar trouwen en werd vervolgens aangenomen.
 
Saskia, tevens eigenaresse van B&B logeren aan de Brink, weet als geen ander hoe belangrijk het is om soms net dat beetje extra te doen. “Je moet het wel leuk vinden, en beseffen dat je zelf op de achtergrond hoort te blijven, want het gaat om het paar, het is hun feest.
Elkaar het ja-woord geven kan maar op één manier en ook de handtekening op de akte is een voldongen feit, maar elk persoonlijk verhaal maakt deze dag voor het paar juist zo bijzonder. Ik heb heel veel zin om de mooiste liefdesperikelen te vertalen naar een onvergetelijk moment." Aldus Saskia. 

Vaak wordt over een feest achteraf nog lang nagepraat, maar hoe mooi zou het zijn als de officiële ceremonie er ook één wordt om nooit meer te vergeten

Toekomstige paren kunnen er dus vanuit gaan dat wanneer men Saskia treft als BABS, de ceremonie, buiten een officieel punt op de agenda ook een waar feestje wordt. Laat je verrassen door een op maat geschreven liefdesverhaal, waarbij Saskia met wat nodige creativiteit en interactie jullie het stralende middelpunt laat zijn. Een ceremonie om nooit meer te vergeten.