Repair Café helpt ouderen veilig de herfst in

Het is zo onderhand een traditie: in het najaar houdt het Repair Café Harderwijk een extra bijeenkomst in De Aanleg, waarbij speciaal aandacht is voor de veiligheid van de rollator of rolstoel van ouderen. 

Gekeken wordt o.m. of de remmen wel goed functioneren, of er niet teveel speling zit in handgrepen, of de wielen wel soepel draaien of de afstelling wel correct is, etc.

Het extra Repair Café gehouden op vrijdagochtend 15 november van 9.30 -11.30 u in Wijkontmoetingscentrum De Aanleg, Albert Verweijplein, Harderwijk.
 
De vrijwilligers van het Repair Café staan dan klaar om samen met de klant  alles te checken en indien nodig bij te stellen of te repareren.
Wij krijgen hierbij ondersteuning van een deskundige van Ergotherapiepraktijk Actief; de ergotherapeut is van 10.30 – 11.30 u aanwezig om te adviseren bij het gebruik van de rolstoel of de rollator.
 
Uiteraard repareren wij op deze vrijdagochtend ook andere kapotte spullen: kleding, broodroosters, speelgoed, stofzuigers, alles wat in het huishouden kapot kan gaan, maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad!
 
In een Repair Café krijgen (dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren mogelijk is en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Maar bovenal ervaren ze dat repareren leuk is!

De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.
 
Zie ook: www.repaircafeharderwijk.nl. Voor contact en informatie: [email protected]