Protocol Corona virus Kok Experience en Kok CinemaxX

Kok Experience volgt het nieuws over het COVID-19 virus nauwlettend. De veiligheid van onze bezoekers is onze hoogste prioriteit, wij volgen in onze protocollen daarom de instructies van de overheid. Kok Experience en Kok CinemaxX blijven geopend.

Wij houden ontwikkelingen in de gaten en kunnen ieder moment ons protocol aanpassen.

Voor de bioscoop houden wij maximaal 85 bezoekers per zaal aan (volgens de maatregel: Evenementen boven de 100 personen niet meer toegestaan). Gedurende de inloop, pauzemomenten en uitloop houden wij ook rekening met het maximum van 100 gasten in de foyer en het theatercafé. Hiermee volgen wij de richtlijnen van de branche organisatie NVBF waarbij wij zijn aangesloten.

Ook op onze andere afdelingen hebben wij maatregelen getroffen. Wij hebben het maximum aantal gasten per ruimte (Grill & Chill lokaal, restaurant, tuinkamer, escaperooms, lasergame en speelparadijs) beperkt.

Het speelparadijs sluit voor reguliere bezoekers 13, 14 en 15 maart om 16.00 uur. Kom je dineren in het restaurant, dan mogen de kinderen blijven spelen in het speelparadijs. Hetzelfde geldt voor de kinderfeestjes tot uiterlijk 18.00 uur.

Op iedere afdeling staat een hygiëne dispenser om u handen te desinfecteren. Onze medewerkers wassen vaker hun handen en desinfecteren hun handen. Wij houden ons aan een streng hygiëne protocol op onze afdelingen.

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-455406 , 0341-230000

Meer info