Primera/Zwet haalt uit tegen Autobedrijf Kok.

Primera/Zwet speelde een ijzersterke partij tegen Autobedrijf Kok, bij de singles had Primera nog twee keer geluk door precies op tijd in de beslissende leg te checken en hierdoor pakten ze alle 4 de punten, door de koppels goed in te delen wist ook hier Primera/Zwet alle 4 de punten te pakken, tevens was de teams ronde voor hen en verloor Autobedrijf Kok met 9-0 van hen.

In de partij tussen Cafetaria/Catering v/d Berg en v/d Berg Glas was het catering v/d Berg die twee maal met een mazzeltje de partij naar zich toe kon trekken.

Hierdoor pakten ze toch nog alle 4 de punten bij de singles. Bij de koppels verweerde v/d Berg Glas zich goed en moest er telkens een beslissing komen in de 5de leg, hier werd het 3-1 voor catering v/d Berg daar deze net iets beter kon checken de teams ronde werd nipt door v/d Berg Glas gewonnen wat de eindstand bepaalde op 7-2. Erica v. Meeckeren van v/d Berg Glas verbeterde de hoogste finish van 120 naar 142 .

JHD Dienstverlening nam het op tegen Peter Epe Tuinhout.

Hier was het Peter Epe die telkens in de beslissende leg checkte en 3 van de 4 punten pakte, maar bij de koppels was JHD  ongenaakbaar en pakten alle 4 de punten door de koppels goed in te delen, de teams ronde werd ook nog eens door JHD gewonnen hierdoor verloor Peter Epe Tuinhout met 6-3 van hen. Hendri Beelen en Ruud Vledder gooiden beide een 180er voor JHD Dienstverlening.

Persgroep Harderwijk trad aan tegen Suez Harderwijk.

Bij de singles was het de persgroep die goed in hun spel zaten en hierdoor 3 van de 4 punten pakte, bij de koppels ging het over en weer in legs en door net iets eerder te checken pakte de persgroep hier alle 4 de punten, maar de teams ronde was toch nog voor Suez wat de eindstand bepaalde op 7-2 voor de Persgroep Harderwijk.

v/d Bosch installatie mocht het opnemen tegen Barre Wienter.

Bij de singles werd er werkelijk voor iedere leg gestreden en waren de teams goed aan elkaar gewaagd hierdoor werden de punten netjes gedeeld, door de koppels goed in te delen wist v/d Bosch hier telkens in de beslissende leg precies op tijd te checken en pakten ze hier alle 4 de punten, maar de teams ronde ging toch nog naar Barre Wienter die hierdoor het verlies wisten te beperken tot 6-3.

B&B Bootverhuur was op deze avond vrij daar het team van WAC Car cleaning zich heeft terug getrokken uit de bedrijven dart competitie

Stand na drie partijen:             
Stand Team Punten 180ers H.F.
1. JHD Dienstverlening 20-7 3  
2. De Persgroep 20-7 3  
3. Suez Harderwijk 18-9    
4. v/d Bosch Installatie 16-11    
5. Peter Epe Tuinhout 14-13 1  
6.  Primera/Zwet 13-14    
7. Cafetaria/Catering van den Berg 12-15 2  
8. v/d Berg Glas 11-16 1 142
9. Barre Wienter 10-17    
10. B&B Bootverhuur 10-17    
11. Autobedrijf Kok 5-22 1