Prijzen regen voor turners Olympia Harderwijk

Zaterdag 15 december werd de 1e plaatsingswedstrijd turner heren gehouden voor de jonge turners van Olympia Harderwijk.

De jongens hebben de naam van de club goed op de kaart gezet want Olympia wist 9 prijzen mee terug te nemen naar Harderwijk

s' Morgens was het de beurt aan de benjamin turners. Voor Jorrit Dijkema en Mats Hoekstra hun 1e wedstrijd. Jorrit wist Zilver mee naar huis te nemen en Mats Brons. Ook bij de Pupillen 18 stonden er weer 2 mannen van Olympia op het podium. Het goud was voor Daan Bijeman en het Zilver voor Joppe boven. Maurits Kranendonk werd in deze categorie 10e.

Bij de Instap wist Joost Nijhof het goud mee naar huis te nemen. De laatste wedstrijd was het de beurt aan je jeugd en pupilen turners niveau 17. Hier ook weer 4 turners op het podium van Olympia Harderwijk.

Bij de jeugd won Jin Brandsma het goud en Milan Heldoorn het zilver. Bij de pupillen was er goed voor Finn Schuurkamp en zilver voor Rafael Captijn. Wessel Brands werd in deze catagorie 5e, Fillijn Koek 6e, Daan Haitsma 9e, Roderick Bos 13e, Hank Hendrickx 15e en Rowan van het Hul 21e.

Opvallend was dat Olympia als vereniging zoveel prijzen in de wacht sleepte maar ook dat de jongens met prijzen vaan meerdere punten los stonden op de volgende plek. Olympia heeft zich met deze goede prestaties weer van zijn beste kant laten zien. Ze zijn nu hard aan het trainen voor de 2e wedstrijd in februari waar ze hopen op een heel Harderwijks podium.