Populair zomerconcert door duo H&H!

​Op D.V. Vrijdag 9 augustus hopen H&H, Hendrik van Veen en Hugo van der Meij een populair zomerconcert te geven in de Gereformeerde Kerk te Putten (Achterstraat 39). 

Het concert, dat deel uitmaakt van een zomertour van 4 concerten, bevat een avondvullend programma vol met populair klassieke muziek maar dan anders!

Deze muzikale heren steken de muziek geheel in een ander jasje, mede door het scala aan instrumenten dat ze meenemen. Allereerst bespelen ze het kerkorgel, daarnaast de piano, synthesizer, melodica en accordeon! Ook praten de heren het programma op een leuke manier aan elkaar, zodat u meegenomen wordt op een muzikale reis.

Een voorbeeld van de muziek die gespeeld wordt is bijvoorbeeld: Nella Fantasia, Thema’s van Morricone, You never walk alone, enz. Ook zullen de heren vierhandig op de piano spelen, en mag u verzoeknummers opgeven. Halverwege de avond is er een pauze met een hapje en een drankje.

De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerk open. De toegang bedraagt € 12,50 voor volwassenen, en €7,50 voor kinderen onder de 12 jaar. U kunt kaarten reserveren via www.korenindekerk.nl, dan ontvangt u € 2,50 korting! Ook wordt er gecollecteerd voor het werk van stichting Kerk in Actie! Meer informatie over de muzikanten vind u op www.hugovandermeij.nl en www.hendrikvanveen.nl.
Duo H&H hoopt u van harte welkom te heten op dit bijzondere concert!