Popronde op 13 oktober terug in Harderwijk

Rondreizend festival trapt af op 12 september, en doet op 13 oktober  Harderwijk aan. Doetinchem wordt toegevoegd aan het tourschema, dat eindigt op 30 november in de Melkweg in Amsterdam. De selectie voor Popronde 2019 werd op 30 april bekendgemaakt via 3FM.

De Popronde, het grootste reizende festival van Nederland, maakte afgelopen week de data voor de editie van 2019 bekend.

Van 12 september tot en met 30 november tourt de karavaan met talentvolle artiesten door het hele land. Op 13 oktober zal het festival de cafés, podia, galeries en kerken in Harderwijk weer overnemen, en omtoveren tot festivalterrein.
 
De Popronde presenteert jaarlijks circa 140 Nederlandse acts en artiesten die ‘ertoe gaan doen’. Nu grote namen als Kensington, Racoon, Rondé, HAEVN, Jeangu Macrooy, EUT en Chef’Special reisden voor ze doorbraken mee met de Popronde, en speelden in je favoriete kroeg in jouw eigen stad!
 
Coördinator Ralf Leemeijer: “de afgelopen drie jaar hebben wij telkens fantastisch weer gehad en daarmee hadden wij veel gelukt. Stiekem gaan wij ervanuit dat het dit jaar niet anders gaat zijn”.  Locaties als Sir Jack, Walhalla, Catharinakapel, de verbouwde Popschool en de Vischpoort zijn slecht een greep uit de locaties waar weer erg goede optredens gaan plaatsvinden.
 
Meer informatie over het festival, de data en de steden op www.popronde.nl.