Politie Harderwijk is op zoek naar de bestuurster van de auto ivm afhandeling fietsschade

Donderdagmorgen (8 november 2017) heeft er tussen 08.00 en 08.15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobiliste en een 13-jarige fietser.

Deze aanrijding heeft plaatsgevonden op de rotonde Newtonweg - Alberdingk Thijmlaan in Harderwijk. Dit betreft de rotonde bij het oude politiebureau.

De fietser kwam vanuit de richting van het Oosteinde en fietste op de rotonde rechtdoor richting de Verkeersweg.

De automobiliste kwam vanaf de Alberdingk Thijmlaan de rotonde oprijden. Het betrof een witte, middelgrote personenauto. De automobiliste betrof een blonde vrouw. In de auto zat een klein kindje in een Maxi-Cosi.

De vrouw is nog wel uitgestapt om te vragen of alles goed ging. De 13-jarige fietser gaf aan dat alles in orde was. Hierop reed de vrouw weer verder, zonder verder gegevens achter te laten.

Met de 13-jarige fietser gaat het gelukkig goed, maar zijn fiets ligt volledig in de kreukels. De ouders van de 13-jarige fietser komen graag in contact met de automobiliste, voor het afhandelen van de schade. Dit kan middels een Europees schadeformulier en wordt vervolgens verder opgepakt door de verzekeringen van beide partijen.


Het gaat dus puur om de afhandeling van de schade. Dit is wel zo netjes.

Ben jij deze automobiliste geweest, of weet jij wie deze automobiliste was? Laat het ons dan weten. Wij zullen er dan voor zorgen dat de beide partijen samen in contact kunnen komen. Je kunt bellen naar 0900-8844 en het onderstaande procesnummer vermelden.