Podiumspektakel Harderwijk zoekt medewerkers!

Het Podiumspektakel 2021 gaat door! Voor wie nog niet bekend is met het fenomeen Podiumspektakel: het zijn unieke muzikale theatervoorstellingen in Harderwijk, gebaseerd op gebeurtenissen in de geschiedenis van de stad.

Stichting Podiumspektakel Harderwijk heeft, na de eerdere edities van 2015, 2017 en 2019, besloten om natuurlijk te gaan voor een vierde editie in 2021.

Doorgaan? Ja, tenzij… Maar zo natuurlijk bleek dat niet te zijn: Nederland kwam in de greep van het coronavirus en kreeg te maken met een anderhalve meter maatschappij. Kan Podiumspektakel 2021 dan nog wel doorgaan? Na rijp beraad heeft het bestuur besloten om wèl te gaan beginnen.

In de eerste plaats omdat de optredens (8, 9 en 10 juli 2021) nog een heel eind weg zijn. Niemand weet hoe de samenleving er dan uit zal zien, maar we hopen dan weer elke avond 1200 mensen te ontroeren en te laten lachen. En in de tweede plaats: we weten hoeveel mensen we blij maken, op de tribune, maar ook voor en achter de schermen.

Daarom is het antwoord op de vraag: 'Kan Podiumspektakel 2021 doorgaan?': Ja, tenzij... Natuurlijk houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwgezet in de gaten. Mochten de ontwikkelingen niet zo snel gaan als we nu allemaal hopen, dan zal de vierde editie misschien opgeschoven worden naar een later tijdstip. Maar vooralsnog gaan we voortvarend aan de slag!

Doe mee! Wil jij ook meedoen aan het Podiumspektakel? Als acteur of timmerman? Lekker zingend in het koor of grimerend? Als orkestlid of nanny? Of als… Er is van alles te doen en het mooiste is: iedereen mag meedoen! Jong of oud, veel ervaring of helemaal nog niet. Geef je snel op via de website. Het is een beleving die je niet snel zult vergeten.