Pikante jaarkalender van VV Hierden 7

Een voetbal vriendenteam uit Hierden, het zevende elftal, heeft een heel grappige jaarkalender gemaakt in een unieke en aansprekende stijl.
Het volledige team heeft voor de kalender geposeerd op een, tja… bijzondere wijze!

Hierden 7 is een vriendenteam van VV Hierden.

Het zijn jongens die dagelijks allemaal hun uren maken door hard te werken en daarom weinig tijd hebben voor een goede training, maar die het altijd leuk vinden om op zaterdag een lekker balletje te trappen..

Dit wil niet zeggen dat ze niet fanatiek zijn. In tegendeel, ze zetten elke zaterdag hun beste beentje voor om hun pot te winnen. Dit jaar staan ze er zelfs nog goed voor met een goede klassering en doen waarschijnlijk ook nog eens een gooi naar het kampioenschap. Het team staat bekend om hun grappige acties via Facebook. Zo maken ze regelmatig een uitgebreid wedstrijdverslag van spannende wedstrijden, houden ze het spannend met leuke transfer nieuwtjes en is er altijd een ‘man of the match’.

Zo lijkt het af en toe net alsof we te maken hebben met een serieus professioneel voetbalteam, en het is geen geheim dat zij zich zo af en toe voelen als echte profs!

Een bijkomstigheid is dat het grootste gedeelte van het team al vanaf de jeugd met elkaar voetbalt, ze veel leuke dingen samen doen en ook grappige ludieke acties verzinnen zoals nu met de kalender.

Initiatiefnemers Bas van den Berg en Gert Jan Prophitius hebben de  jaarkalender ontworpen. Het idee kwam tijdens, hoe kan het ook anders, een biertje na de wedstrijd. Eind november is het hele team bij G&K fotografie de studio ingedoken.

Iedereen is op een bijzondere manier op de foto gezet.

Zo kwam er iemand in een kippenpak, één had er een slipje van zijn vriendin geleend en was er iemand zo gek om met niets meer dan een t- shirt en een bal te poseren (helemaal naakt mocht niet van zijn vriendin). De jaarkalender is er in een beperkte oplage. Voor diegene die de kalender graag willen bewonderen, er hangt er één bij Café Ome Co. Spelers en sponsoren krijgen een kalender cadeau.