Philadelphia toernooi 2019

​Voor de 10de maal organiseert de v.v. Hierden in samenwerking met stichting vrienden van Philadelphia het Philadelphia voetbal toernooi. Alice Ruiter-Haklander bestuurslid horeca & activiteiten heeft de coördinatie over Circa 30 G- voetbalteams uit geheel Nederland die vallen onder de vlag van Philadelphia zij worden ontvangen op sportpark Mheenzicht voor een fantastische voetbaldag.

 Tineke Gilde, oud werkneemster bij Philadelphia en vrijwilligster van de vv Hierden, heeft 10 jaar geleden deze unieke samenwerking tot stand gebracht, vele vrijwilligers van de club staan klaar voor een zorgeloze dag.

Scheidsrechters uit Hierden en Harderwijk, veld en poule indeling al jaren onder leiding en geregeld door Leendert Foppen. Meer dan 450 lunchpakketten worden gemaakt, 450 patatjes en frikandellen gebakken. Om 9:30 uur starten we gezamenlijk met de warming up op het hoofdveld. Na de lunch gaan de voetjes van de vloer met een zanger en de polonaise op het veld dit is een vast onderdeel en hoogtepunt. Voetballers van 18 tot 55 jaar strijden om de beker in de grote finale rond 15:00 uur. Vele vrijwilligers van de club en sponsoren maken deze fantastische dag mogelijk.

Kom kijken en maak mee dit voetbal toernooi op zaterdag 15 juni as!