Peter Epe Tuinhout timmert goed aan de weg tegen B&B Bootverhuur.

Door goed spel weet Peter Epe Tuinhout een mooi resultaat te behalen tegen B&B Bootverhuur, bij de singles kon B&B helaas geen vuist maken en pakte Peter Epe hier alle 4 de punten, bij de koppels kon B&B nog wel een puntje pakken door goed te checken, tevens was de teams ronde verrassend voor B&B die hierdoor het verlies wisten te beperken tot 7-2.

In de partij tussen Autobedrijf Kok en Installatiebedrijf v/d Bosch was het zeer spannend zowel bij de singles als de koppels en waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd.

Kok wist telkens in de beslissende leg net iets beter te kunnen checken dan v/d Bosch en pakte Kok hier alle 4 de punten, door de koppels goed in te delen werden hier de punten netjes gedeeld, en door de teams ronde te winnen wist v/d Bosch de schade te beperken tot en verlies met 6-3. Peter v. Dijk gooide een 180er voor v/d Bosch Installatie.

v/d Berg Glas speelde een leuke partij tegen Barre Wienter.

Bij de singles was v/d Berg Glas net iets te sterk voor Barre Wienter en pakte v/d Berg hier 3 van de 4 punten, bij de koppels ging het mooi gelijk op en werden de punten netjes gedeeld, maar door de teams ronde te winnen van v/d Berg Glas wist Barre Wienter het verlies tot 5-4 te beperken.

De partij tussen Primera/Zwet en Suez Harderwijk was minder spannend.

Bij de singles bood Primera, Suez vrijwel geen enkele kans om tijdig te kunnen checken en werd het hier 3-1, ook bij de koppels was Primera telkens de gene die als eerste op een check stond en er meteen van profiteerden en ook hier pakte Primera/Zwet 3 van de 4 punten, maar door de moed niet te laten zakken pakte Suez alsnog de teams ronde wat het verlies beperkte tot 6-3. Peter de Lange verbeterde de hoogste finish van Erica v. Meeckeren van 142 naar 153.

Het was ook een leuke partij tussen Cafetaria/Catering v/d Berg en HJD Dienstverlening.

Bij de singles bleek al dat beide teams aan elkaar gewaagd waren en werden hier de punten netjes gedeeld (2-2), door de koppels goed in te delen wist JHD hier toch de voorsprong te nemen en pakten ze hier 3 van de 4 punten, tevens was de teams ronde nog voor JHD wat de eindstand bepaalde op 6-3 voor hen.
 
Stand   Punten 180ers H.F.
1. JHD Dienstverlening 34-11 4  
2. Persgroep Harderwijk 32-13 3  
3.  Primera/Zwet 28-17    
4. v/d Bosch Installatie 27-18 2  
5.  Suez Harderwijk 26-19   153
6. Barre Wienter 22-23    
7. Peter Epe Tuinhout 20-25 1  
8. Cafetaria/Catering van den Berg 19-26 2  
9. V/d Berg Glas 17-28 1  
10. B&B Bootverhuur 14-31    
11. Autobedrijf Kok 7-38 2