Pernelly Biya terug op het oude nest!

Perry Biya (26) komt terug naar VVOG! De goedlachse buitenspeler uit Apeldoorn speelde eerder al met veel succes 5 seizoenen voor VVOG, waarin hij in totaal 38 keer scoorde.

Bij DOVO heeft Perry dit seizoen weliswaar veel speeltijd gekregen, maar steeds vaker was dat in een verdedigende positie.

Zijn ambities liggen echter vooral in de aanval, vandaar dat hij heeft besloten niet door te gaan bij DOVO. Nadat dit bekend werd was het contact met VVOG weer snel gelegd. Uit het oog is in het geval van Perry zeker niet uit het hart! Ondanks interesse van diverse andere clubs heeft Perry er toch voor gekozen om terug te komen naar de Strokel en daar zijn wij als TC en bestuur erg blij mee.

Door de beslissing van de de KNVB om de competitie nietig te verklaren speelt VVOG ook komend seizoen derde divisie. Perry: “Het is mooi om weer derde divisie te spelen, maar ik vind dat we met VVOG daar wel een rol van betekenis moeten spelen. Daar moeten we met z’n allen hard aan werken en ik draag daar graag mijn steentje aan bij."