Herfstvakantie tip: Pas gemaaid gras en kindereditie Pas gezaaid gras

Harderwijks theaterduo Sjors & Ruud brachten vorig jaar vier mooie optredens samen in de MESS onder de titel Pas gemaaid gras. 
 

Deze geslaagde avond staat ook in 2019 weer op het programma, en wel op zaterdagavond 19 oktober. Het publiek kan genieten van dans van Chronos, liedjes van Siebe Palmen, stand up comedy van Frank Brasser en theater van Sjors & Ruud.  Vier voorstellingen voor de prijs van één!

In samenwerking met Stad als Podium is Pas gemaaid gras dit jaar ook uitgebreid met de speciale kindereditie Pas gezaaid gras. Kinderen vanaf vier jaar kunnen zondagochtend 20 oktober genieten van de energieke voorstelling Vreemde Eend van Jehee Vertelt en het spannende avontuur vol poppentheater bij Soep van de dag. Ook zijn er workshops en is er een grimeur aanwezig. Een leuke middag voor het hele gezin.    
De voorstellingen maken onderdeel uit van de najaarsprogrammering van Stad als Podium, waarmee de organisatie een voorproefje geeft van wat Harderwijk in de toekomst van deze organisatie mag verwachten. Tickets kosten € 15,00 (Pas gemaaid gras) of € 7,50 (Pas gezaaid gras) en zijn te koop via de website van Stad als Podium en Heerlijk Harderwijk. Kijk op www.stadalspodium.nl voor tickets en de volledige programmering.

Pas gemaaid gras en pas gezaaid gras Sjors en Ruud Harderwijk