Paaszang aan de haven van Harderwijk

Op zondagmiddag 21 april, eerste Paasdag, zal er weer een feestelijke Paaszang plaatsvinden aan de haven van Harderwijk.

Gospelduo Iris en Efron verzorgen de begeleiding. Gerrit de Haan zal een korte meditatie houden.

In het gras neergeploft, of op een eigen meegenomen stoel, staand tussen de anderen is er die bijzondere sfeer van “hier hoor ik echt bij”, niet omdat je degene naast je goed kent, maar omdat je met al die anderen de bekende liederen meezingt over de dood en de opstanding van Jezus. Om samen met al die anderen op de kop van de haven zo’n unieke beleving te kunnen hebben en te beseffen dat Hij leeft, dat geeft het gevoel van een feest dat met een uur zingen niet stopt, maar in je dagelijks leven doorgaat. Iedereen is van harte welkom!

De afgelopen jaren mochten we steeds veel bezoekers verwelkomen en bij mooi weer staat de hele tuin van de familie Roelofsen vol. De viering wordt afgesloten met een zegen door de gezamenlijke predikanten en voorgangers.

De paaszang zal plaats vinden van 14.30 uur tot 15.30 uur aan de haven naast de molen op de oude scheepshelling "Veluvia". U kunt in de buurt wel parkeren, maar we raden u aan om met de fiets te komen. Voor meer info tel. Stichting ECHO. Tel 0341- 419207, info@stichtingecho.nl of www.GeloveninHarderwijk.nl