Oproep voor kinderen tot en met 14 jaar voor ideeen nieuwe binnenbad De Sypel

Deel jouw idee voor het nieuwe binnenbad De Sypel. De gemeenteraad heeft besloten dat het binnenbad van De Sypel wordt vernieuwd.

In het nieuwe zwembad komt een wedstrijdbad en voorzieningen voor medisch en therapeutisch gebruik. Er is natuurlijk ook ruimte voor fun!

Bijvoorbeeld iets met licht of geluid, een leuk thema of een specifieke kleur? Drijvende materialen, een glijbaan? En dat is er vooral voor jou! Laat je ons weten wat jouw idee is voor in het nieuwe zwembad?
 
Heb je op vakantie of ergens anders iets super gaafs gezien, of heb je een ander vet idee voor het zwembad? Maak dan een tekening, een knutselwerk of misschien wel een ontwerp in Minecraft. Je mag er ook iets bij schrijven om uit te leggen wat je bedoelt. 

Op woensdag 9 oktober tussen 16.00 en 17.00 uur kun je je ontwerp of idee inleveren bij wethouder Sport Marcel Companjen in het Huis van de Stad (Havendam 56).

Hij laat je dan ook zien wat we tot nu toe weten over het nieuwe zwembad. Als dank voor jouw idee krijg je een vrijkaartje voor zwembad De Sypel. Kun je niet op 9 oktober? Je mag jouw ontwerp of idee ook uiterlijk 9 oktober bij de balie afgeven in het Huis van de Stad.
 
De beste ideeën en de ideeën die we veel terug zien in jullie ontwerpen geven we door aan het bedrijf dat in 2020 het zwembad gaat bouwen. Dat bedrijf moet natuurlijk wel rekening houden met veiligheid, kosten en ruimte, maar er is van alles mogelijk. Zo heb je direct invloed op hoe we het zwembad inrichten!

Sportcomplex de Sypel Harderwijk

Adresgegevens

Parkweg 4
3842 AD Harderwijk

Telefoon

T. 0341-434434

Meer info