Op zoek naar een leuk vrijgezellen- of vriendinnenfeestje? Boek dan deze gezellige i-Wellness Reis!

Jullie worden persoonlijk door één van onze ‘wegwijzers’ ontvangen, onder het genot van een glas bubbels en iets lekkers.

Vervolgens ontvangen jullie je badjas, handdoeken en slippers en krijgen jullie uitleg over de invulling van deze belevenis. Aansluitend worden jullie door de wegwijzer meegenomen naar de i-Wellness ruimte die bij binnenkomst aangenaam verwarmd is en waar jullie een rustgevend muziekje horen.

Natuurlijk bespreken we eventuele klachten, medische geschiedenis en de wensen en verwachtingen. Op deze manier zorgen we er voor dat de belevenis geheel op een ieder is afgestemd. Dan start jullie reis......

We beginnen met een heerlijke Footspa. In de comfortabele stoel onderga je de verkwikkende tril/infrarood voetmassage welke voor o.a. een betere doorbloeding zorgt. De voedende voetcrème maakt deze belevenis compleet.

Je handen gaan we verwennen met een perzik paraffine pakking. We dompelen je handen onder in de warme paraffine en dekken ze vervolgens toe. De warmte zorgt er voor dat je lichaam volledig gaat ontspannen. Deze belevenis wordt met een hydraterende handcrème compleet gemaakt.

Dan kun je gaan genieten van de zon(nebank). De warmte zorgt voor een betere doorbloeding en diepe ontspanning in spieren en gewrichten. Deze belevenis zorgt voor een extra aanmaak van Vitamine D waardoor je een heerlijk gelukzalig gevoel krijgt.

De Champagne massage is de laatste belevenis van deze reis. Met de verwarmde Champagne olie gaan we je lichaam masseren. Een échte verwenning voor huid en geest! De olie is op basis van Amandelolie, Jojobaolie, Macadamianootolie. Daarna wordt de olie op het lichaam met aromatische ‘hot towels’ afgenomen. Een ultieme verzorging van de huid en prikkeling van de geest.

Nadat jullie rustig zijn bijgekomen onder het genot van een verfrissend glas water, worden jullie door de ‘wegwijzer’ meegenomen voor de huisgemaakte High Tea en kunnen jullie nog even lekker nagenieten en bijkletsen.

Tijdens deze gehele Reis kunnen jullie onbeperkt gebruik maken van de landelijke sauna. De investering voor deze belevenis is € 89,50 per persoon

Deze belevenis is te boeken voor min. 2 en max. 10 personen en geldig t/m 31-03-2017

Reserveren is gewenst en kan via [email protected] of 06 22 72 33 80. *De volgorde van de belevenissen kan aangepast worden, afhankelijk van het aantal personen.

Landgoed Stakenberg i-Wellness & i-Beauty Stakenberg 86 8075 RH Elspeet

i-Wellness Veluwe Hotel Stakenberg vriendinnen reis