Op naar weer een jaar Derde Divisie

VVOG heeft zich definitief veilig gespeeld in de Derde Divisie. Niet een overwinning op Scheveningen, maar een gelijkspel van Capelle zorgde ervoor dat we volgend jaar weer top amateurvoetbal kunnen aanschouwen op de Strokel.

De mannen van Hennie in ’t Hof gingen vol goede moed naar Scheveningen. Op voorhand een prima tegenstander gezien de 2e plek op de ranglijst.

Het team van John Blok, al ruim vijftien jaar trainer bij de Schollekoppen, presteert dit jaar zeer goed en kan zich opmaken voor de nacompetitie.

VVOG begon enthousiast aan de wedstrijd en onder aanvoering van een prima spelende Sam Doeve probeerde de groenwitten de aanval te zoeken. Dit resulteerde in een grote kans voor Frank Hol. Via de rechterkant ontsnapte de aanvaller maar een schot voorlangs was het resultaat. Naar mate de eerste helft vorderde nam Scheveningen het heft in handen. In de 32e minuut scoorde Mehmet Aldogan de openingstreffer (1-0). Na de rust werden de ruimtes groter en krijgt VVOG meer ruimte om te voetballen. Een aantal kleine kansen zijn het gevolg, echter met geen doelpunten als resultaat.

In de 69e minuut is het wederom Mehmet Aldogan die het net weet te vinden na een mooie aanval (2-0). De 3-0 valt nog in de 85eminuut door Marvin Nieuwlaat en de wedstrijd is gespeeld. Na precies 90 minuten fluit de prima leidende arbiter Roeleveld af.

En dan is het afwachten wat de uitslag van de wedstrijd in Capelle is. Deze eindigt in 1-1 en VVOG handhaaft zich in de Derde Divisie. De staf en de selectie kan de laatste 2 wedstrijden van het seizoen gebruiken om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen om vervolgens in augustus te beginnen met een schone lei.
 
 

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info