Onnodig verlies voor VVOG bij Harkema

VVOG is er niet in geslaagd om ook de derde wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten.

De ploeg van trainer Hennie in ’t Hof vergat zichzelf in de eerste helft te belonen en kreeg in de tweede helft de rekening gepresenteerd.

VVOG trad in Harkema aan met Harrie Kersten als aanvoerder. De middenvelder werd beloond voor zijn goede spel van de afgelopen weken. Onder aanvoering van Kersten begon VVOG uitstekend aan de wedstrijd. Rihairo Meulens was met een aantal gevaarlijke schoten dicht bij de openingstreffer. Een gevaarlijk schot van Hop werd van de lijn gehaald en de daarop volgende corner werd net overgekopt door Tim Muller. Harkema stond met de rug tegen de muur, maar de Groen Witten konden niet doordrukken

Na de rust ging VVOG verder waar ze in de eerste helft mee waren opgehouden, aanvallen. Een schitterende vrije trap van Mike Ahrens ging maar net naast. Harkema creëerde in de eerste helft weinig tot helemaal niets, maar kwam tegen de verhouding op 1-0. Een lichte overtreding van Hop zorgde voor een penalty. Die koel werd binnengeschoten door Jesse Renken. Een minuut later was de wedstrijd gespeeld. Jari Slort troefde Desmond Sturing af, en de aanvaller faalde niet, 2-0.

VVOG leek geknakt en Harkema rook bloed. De Friezen gingen met gevaarlijke counters op zoek naar de 3-0. Een kwartier voor tijd werd het Friese doorzettingsvermogen beloond. Jari Slort tikte met zijn tweede van de middag de 3-0 binnen.

De wedstrijd was gespeeld, maar VVOG deed nog wel iets terug. Jeroen Buitenhuis schoot een rebound erin. Het betekende zijn eerste goal in het groenwit van VVOG. Het kleine sprankje hoop in een comeback werd echter door Harkema direct de kop in gedrukt. Robert Stelpstra schoot uit een corner de 4-1 binnen. Een geflatteerde uitslag op basis van de eerste helft. Een uiterst effeciënt Harkema ging er met de winst van door.
 
 

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info