Online colleges psychologie en Europees recht voor vijftigplussers

De gemeente Harderwijk organiseert in samenwerking met Zorgdat en Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan colleges, waar u aan mee kunt doen! U kunt zich nu inschrijven voor de volgende twee collegereeksen:  psychologie en Europees recht.

Tijdens de collegereeks psychologie vertelt studentdocent Jotie u meer over het gedrag van de mens, door middel van diverse filosofen en psychologen

Hoe keek Freud naar de mens en welke betekenis hadden dromen volgens zijn theorie? En wat bepaalt ons gedrag volgens Pavlov? Verwacht een interactief programma met veel voorbeelden! Deze collegereeks vindt plaats op donderdag 1 juli, 8 juli, 15 juli en 22 juli van 10.30 tot 11.30 uur.

Weet u het verschil tussen alle verschillende instellingen van de EU? Denk aan het parlement, de Raad van Ministers, de Commissie, het Hof van Justitie en de Europese Raad. Student Tijn vertelt u tijdens zijn seniorencolleges “Europees Recht: overal, maar onbekend” graag meer over de Europese Unie, van de geschiedenis tot de hedendaagse gang van zaken!

Deze collegereeks vindt plaats op dinsdag 20 juli, 27 juli, 3 augustus en 10 augustus van 19.30 tot 20.30. 
 
Meedoen?
U kunt zich aanmelden via de inschrijfformulieren op www.zorgdat.nl. Deze activiteiten worden u aangeboden door de Gemeente Harderwijk, in samenwerking met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan en Zorgdat. De seniorencolleges zijn gratis toegankelijk en speciaal voor de inwoners van Harderwijk.

Om deel te kunnen nemen aan de online colleges heeft u een laptop, computer of IPad nodig en een internetverbinding. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestiging met hierin de link naar Zoom én een handleiding voor Zoom.
 
Senioren colleges Senioren colleges