Oliebollencup en oliebollen verkoop 2018

Op 29 december is er weer een Oliebollencup bij Ruitersportcentrum Harderwijk. Voor vele een welbekend evenement en voor een aantal ruiters ook nieuw.

Oliebollenverkoop!

Op deze dag worden er op de manege heerlijke oliebollen gebakken. Onze oliebollen zijn vooraf per zak te bestellen. U vind de bestellijsten in de kantine of via onze website Ruitersportcentrum Harderwijk. Degene die op bestelling de meeste zakken oliebollen verkoopt wint een leuke prijs!

Wedstrijd

De oliebollencup is een wedstrijd voor al onze ruiters en met een speciaal tintje. Je mag namelijk verkleed samen met je paard/ pony waar jij de D-proef op rijdt.

Cat. D1 tm D3 mag ook met 2 personen tegelijk de D-proef rijden.
Voordat je de proef gaat rijden worden jij en je pony beoordeeld op creativiteit, originaliteit en het totaal plaatje. Voordat je de ring in gaat om je D-proef te rijden wordt er gekeken door de ringmeester of er geen loshangende of wapperende “elementen” zijn. Deze worden tijdens je proef even verwijderd of weg gewerkt. Je bent dan al beoordeeld. De jury in de rijbaan zal ook je proef en outfit beoordelen. De mooiste creaties zullen worden beloond met een prijs!

We hopen dat je je snel inschrijft. Mocht je nog vragen hebben stel deze gerust aan je instructie tijdens de les.

Iedereen is welkom om te komen kijken.