NOC NSF biedt jou gratis proeflessen aikido aan in Harderwijk

Aikido is een Japanse zelfverdedigingskunst waarbij het vooral gaat om het samen oefenen. Weerbaarheid, gezondheid en de Japanse filosofie van aikido zijn voor de beoefenaars dan ook belangrijk. Je blijft soepel en fit door de speciale warming-up en de rol oefeningen. Aikido is voor iedereen te beoefenen: jeugd, volwassenen en senioren.

In de NOC*NSF Nationale Sportweek! Kan iedereen, in heel Nederland, kennis maken met activiteiten die gemeenten, sportbedrijven en sportclubs organiseren

Het doel is om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. Aikido Nederland doet natuurlijk ook mee en organiseert de Week van de Aikido van 17 t/m 24 september.

Op dinsdagavond 20 september organiseert Aikido Itokan een proefles in Harderwijk, voor iedereen die met aikido kennis wil maken. Je kunt daarna drie gratis lessen aikido volgen en dan merk je zelf of dit de sport is die bij je past. We nodigen je uit in onze aikido groep. Aikido Itokan is al ruim vijfentwintig jaar actief in Harderwijk, Amersfoort en Hilversum. De open lessen en demonstraties zijn van 19.30 – 21.00. Aanmelden https://www.itokan.nl/proefles of [email protected].

De proefles vindt plaats in de sportzaal van de Al Islaahschool, Bosboom Touissantstraat. Er zijn ervaren aikidoka’s aanwezig die je helpen. Neem een trainingsbroek en shirt met lange mouwen of een judopak mee. Wij oefenen op blote voeten op judomatten.

Aikido foto Petra Lievense
(Foto Petra Lievense)