NLP communicatie dagtraining voor € 49,99 ipv € 350,00

Samen met Drs. Karel Knoester organiseert Newshape een NLP communicatie dagtraining.

Voor wie?

Voor jou, wanneer je echt je communicatievaardigheden wilt verbeteren, door meer inzicht en ervaring op te doen in wat er wordt gezegd (wat je hoort) en wat er wordt getoond (wat je ziet). Met andere woorden als je meer uit je verbale en non-verbale communicatie wilt halen.

Wat is het resultaat?

Na deze training heb je een goed beeld gekregen wat communicatie inhoudt en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken op je werk en in je privé leven. Ook krijg je een beknopt overzicht van de achtergronden van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).

Introductie

De NLP Communicatie dagtraining, maakt veel gebruik van NLP. NLP geeft inzichten en biedt vele technieken op het gebied van communicatie en gedrag en helpt je om de wisselwerking tussen je gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen op een positieve manier te beïnvloeden.

Wat is de inhoud?

De NLP Communicatie training leert je in één dag de allerbelangrijkste kanten van communicatie. Communicatie met anderen, maar evenzeer communicatie met jezelf. Daarbij leer je werken met innerlijke beelden en (onbewuste) non-verbale signalen. De training geeft je meer inzicht in hoe je nog makkelijker contact kunt maken met anderen. En hoe je eenvoudiger je doelen kunt bereiken

In deze dagtraining worden de volgende belangrijke thema's en technieken behandeld:
  • NLP Communicatiemodel
  • Zintuiglijke scherpzinnigheid
  • De kracht van 'Rapport': hoe je echt contact maakt in het gesprek
  • Feedback geven en ontvangen
  • Waarnemingsposities

Hoe is de werkwijze?

Groepstraining met veel oefeningen in twee- of drietallen. Op deze wijze kun je optimaal ervaring opdoen met de effecten van enkele belangrijke NLP technieken binnen de communicatie.

Je investering

Normaal bedraagt deze investering: € 350,00 All in (excl. 21% BTW, indien BTW-plichtig). Dit is inclusief lunch, koffie, thee, water en een beknopt NaslagWerkboek

Via NewShape is deze dagtraining te boeken voor slechts € 49,99!!!

Locatie Landgoed Stakenberg, Stakenberg 86, Elspeet
Tijd: 09.30 - 16.00 uur
Prijs: van € 350,- voor € 49,99 per persoon
Wanneer: 19 augustus 2015

Aanmelden of informatie opvragen kan via: [email protected]