Nieuwsuur Harderwijk

‘Nieuwsuur Harderwijk’. Zo heet de mix van talkshow, geschiedenisles en discussieavond die de bekende Harderwijkse historicus, auteur én oud-geschiedenisleraar Liek Mulder vanaf dinsdagavond 18 september telkens op de derde dinsdagavond van de maand gaat presenteren.

Mulder, een begenadigd verteller, belicht tijdens ‘Nieuwsuur Harderwijk’ telkens een stuk geschiedenis aan de hand van actuele gebeurtenissen in ons eigen land en de rest van de wereld.

Belangstellenden krijgen daarbij volop de gelegenheid om vragen te stellen. “Doel is dat mijn gehoor meer grip krijgt op wat de gemoederen bezighoudt. Dat je door meer informatie over de achtergronden beter snapt waar het bij nieuws vaak om draait”, aldus Mulder.

De eerste ‘Nieuwsuur Harderwijk’ gaat – omdat het de derde dinsdag van september is – natuurlijk over de kabinetsplannen die op die dag via de Troonrede en de Miljoenennota worden gepresenteerd.

Het programma begint om 20.00 uur in Centrum de Zin aan de Stationslaan 32. Inloop vanaf 19.30 uur. De entree is gratis.

Liek Mulder historicus Harderwijk