Nieuws van de TC over de A-selectie VVOG

Coronacrisis of niet, achter de schermen wordt gewoon hard doorgewerkt om komend seizoen een kwalitatief goede selectie, staf en begeleiding neer te zetten.

Staf is compleet: Jaime vervangt Patrick!

Allereerst is er nieuws te vermelden m.b.t. de staf van VVOG. Zoals bekend zal hoofdtrainer Raymond Schuurman ook komend seizoen voor de groep staan. Hij zal daarin geassisteerd worden door niemand minder dan Jaime Bruinier. Jaime vervangt Patrick Posthuma die komend seizoen hoofdtrainer wordt van ASVD. Jaime heeft na vier seizoenen VVOG na rijp beraad besloten om ‘de overstap’ van speler naar trainer te maken. Hij combineert het assistentschap met de opleiding TC3. Het bestuur en de TC zijn erg blij dat Jaime op deze manier zijn talenten verder ontwikkelt en betrokken blijft bij VVOG.

Verder kunnen wij ook melden dat Arjan Leichtenberg zijn contract als keeperstrainer bij VVOG heeft verlengd. Hij gaat daarmee zijn negende seizoen in bij VVOG, een unicum in het hedendaagse voetbal. Arjan, fijn dat je bij ons blijft!

Teambegeleiding: Goossen komt terug!
Ook kunnen wij positief nieuws melden over de begeleiding rondom de A-selectie, want Wim ten Hove, Freek Hoogzand en Peter Bensing zullen ook komend seizoen zorgen dat alles rondom kleding, materiaal en de trainingen weer pico bello in orde zal zijn. Ook teamleider Richard Burgemeester knoopt er nog een jaar aan vast en komend jaar zal hij deze taken samen met Goossen Luytjes oppakken. Super dat ‘sfeermaker’ Goossen weer terug is na een sabatical van een jaar. Bestuur en TC zijn dankbaar dat deze vrijwilligers zoveel tijd in onze vereniging steken!

Selectie steeds completer: nog wel vacature voor twee centrale verdedigers
Qua selectie is er recent gemeld dat Pernelly Biya terugkomt naar VVOG en dat Job Hoogedoorn de overstap maakt van Nunspeet naar VVOG. Wouter Polhoud en Melvin Betzold hebben besloten bij VVOG te blijven. De TC vindt het een goed teken dat deze rasechte VVOG’ers de club trouw blijven. Ook Yasin Kurt heeft besloten te verlengen nu hij na een lange blessure weer fit is. Ook daar is de TC heel verheugd over.

Grootste uitdaging ligt bij VVOG nog centraal achterin door het vertrek van het legendarische duo Hop en Muller. Een extra tegenvaller is de kruisbandblessure van Milan Holstege die dit seizoen heeft laten zien al dicht tegen de basis aan te zitten. VVOG is derhalve nog op zoek naar twee centrale verdedigers die het hart van de defensie kunnen vormen. Er lopen diverse gesprekken en de TC hoopt komende maanden deze twee posities in te vullen. 

Overzicht spelersgroep 20/21

De selectie voor komend seizoen ziet er als volgt uit:
Paul Eppink, Wouter Polhoud en Melvin Betzold, Milan Holstege, Max Jansen, Zakaria Fadili, Randy Onuoha, Jeffrey Snijders, Caifano Latupeirissa, Yasin Kurt, Rafik el Hamdi, Mark Bottenheft, Dean van Ooijen, Jeroen Buitenhuis, Yannick Bouw, Pernelly Biya, Jona de Bruin en Job Hoogedoorn.

Komende maanden probeert de TC de laatste puntjes op de i te zetten als het gaat om de medische begeleiding en de completering van de spelersgroep.