Nieuwe voorzitter Stichting Thuishuis Harderwijk

Stichting Thuishuis Harderwijk zet zich al jaren in om eenzaamheid onder Harderwijkse ouderen te voorkomen en op een “Leuke manier” oud te laten worden, middels het Thuishuis, ThuisBezoeken en door het hele jaar rond diverse Thuishuiselijke activiteiten aan te bieden. Vanaf deze week heeft de Stichting een nieuwe voorzitter. 

Na de benoeming en  instalering als wethouder van de zittende voorzitter Bert van Bijsteren, moest er spoedig gekeken worden naar een opvolger.

Het bestuur van Stichting Thuishuis Harderwijk is dan ook blij met de spoedige opvolging van Bert van Bijsteren in de persoon van de heer Roland Kruger. Roland Kruger is al enige jaren lid van het huidige bestuur en heeft diverse functies binnen het bestuur gedaan en met zijn laatste functie als vice-voorzitter, was de keuze binnen het bestuur snel gemaakt. “Ik hoop de weg, die Bert van Bijsteren is ingeslagen, verder uit te kunnen bouwen en met de vrijwilligers en het bestuur van Stichting Thuishuis Harderwijk het leven van alleengaande ouderen in Harderwijk weer een beetje leuker te maken”, Aldus kersverse nieuwe voorzitter Roland Kruger.