Nieuwe cursussen & workshops starten in binnenstad en Drielanden!

In september starten in de binnenstad (Klooster) en Drielanden (De Bogen) de nieuwe cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen van Cultuurkust. 

Er is aanbod op het gebied van muziek, theater, dans, schilderen, tekenen, fotografie, ruimtelijk design, schrijven, literatuur en filosofie.

In het gebouw aan het Kloosterplein starten voor kinderen die van muziek houden Dreumes Muziek (1-2 jaar), Peuter Muziek (3-4 jaar), Algemene Muzikale Vorming (7-9 jaar) en Kinderorkesten (8-12 jaar). Jeugdige theater liefhebbers (tussen de 5 en 12 jaar) kunnen meedoen aan verschillende cursussen Musical of Toneel. Liever dansen, tekenen, schilderen, kleien of boetseren? Ook dan kan je bij Cultuurkust terecht. 

Speciaal voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar heeft Cultuurkust de Jongerentheaterschool en de Jongerenacademie.

Voor volwassenen staan o.a. schilderen met olieverf, aquarelleren, keramiek, edelsmeden, beeldhouwen, acteren, zang, gitaar, dansconditie, tapdans, fotografie, schrijven, literatuur en filosoferen op het programma. Zie voor een volledig overzicht van alle cursussen www.cultuurkust.nl of vraag de nieuwe brochure aan via communicatie@cultuurkust.nl
 
In de Bogen kunnen kinderen van 8 tot 11 jaar vanaf woensdag 19 september toneellessen volgen. Op donderdagmiddag 20 september start voor 7-9 jarigen Algemene Muzikale Vorming. Voor kinderen die van dansen houden staan vanaf vrijdag 28 september Dansexpressie (4-6 jaar) en Street, Jazz, Show en Hiphop (7-12 jaar) gepland. Ook aan volwassen die willen bewegen is gedacht; zij kunnen vanaf 21 september op de vrijdagmiddag meedoen aan Dansconditie 55+. 

Let op: voor veel cursussen geldt de uiterste inschrijfdatum van 9 september.

Inschrijven kan online via www.cultuurkust.nl of door een inschrijfformulier op te vragen via administratie@cultuurkust.nl