Nieuwbouw huis in het Waterfront of straks in Harderweide?

Als je gaat verhuizen komt er veel op je af. Waar ga je beginnen? Heb je inspiratie? Of genoeg budget voor al die ideeën? Bekijk deze 12 stappen die ervoor zorgen dat jij 'Zo in je nieuwe huis' zit. 

Zo werkt het

1. Op weg naar jouw nieuwe huis                                                                
Je gaat verhuizen, verbouwen of je wilt gewoon eens wat nieuws in huis. Dan wil je graag aan de slag met de inrichting. Je hele huis of een aantal ruimtes in je huis. 

2. Bepaal je budget                                                                                           
Start met het bepalen van je budget. Dromen mag natuurlijk, maar het is prettig om te weten of jouw ideeën ook realistisch en haalbaar zijn. Dan kun je met een gerust hart aan de slag. 
Bereken jouw budget. 

3. Bouwkundige opties
Of je nu een nieuwbouwhuis gaat betrekken, je bestaande of je net gekochte huis gaat verbouwen: het is belangrijk om te weten wat er bouwkundig mogelijk is. Twijfel je daaraan, laat je dan goed adviseren.
Laat je adviseren in de winkel

4. Inspiratie opdoen
Dat kan natuurlijk altijd! Door te bladeren in magazines, onze moodboards op Pinterest te bekijken of op internet rond te kijken. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het volgen van een workshop bij Meiling! 
Doe inspiratie op!

5. Laat je adviseren
Je zit zelf natuurlijk boordevol ideeën, maar inzichten van buitenaf leveren je wellicht inzichten op waar je zelf nooit op zou zijn gekomen! Familie en vrienden helpen je graag, maar laat je ook door een professional adviseren. 
Plan een adviesgesprek!

6. Visualiseer het eindresultaat
Wanneer je alle inspiratie hebt verzameld kun je aan de slag met een visualisatie van het eindresultaat. Meubels intekenen, kleuren kiezen en materialen bepalen. Zo kom je weer een stap dichterbij.

7. Aan de slag!
Wil je graag zoveel mogelijk zelf doen? Laat je dan goed adviseren over de aanpak. Heb je wat minder tijd, maar wil je graag betrokken blijven? Doe het samen met de professionals van Meiling. Heb je geen tijd of is dat klussen niet echt wat voor jou? Geef het dan volledig uit handen.
Samenwerken op jouw manier!

8. Eén aanspreekpunt
Tijdens het volledige proces heb je één aanspreekpunt die vanuit een gedegen plan van aanpak met je meedenkt, je op de hoogte houdt en jouw vragen beantwoordt. Zo houd jij altijd het overzicht.
Maak kennis met Meiling

9. Vakmensen leveren vakwerk
Bij Meiling werken alleen maar professionals die hun vak verstaan. Zo weet jij dat je topwerk afgeleverd krijgt en een huis waar je zo in kan!
Bekijk de referenties.

10. Oplevering
Wanneer alles volledig naar wens is, is het tijd voor de oplevering. We lopen samen met jou het huis helemaal door. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent en je 'zo in jouw nieuwe huis' stapt.

11. Onderhoud
Na de oplevering stopt het natuurlijk niet bij Meiling. Wij bieden een volledig onderhoudspakket aan zodat je zeker weet dat je ook in de toekomst in een net huis woont. Wil je meer weten?
Ga voor onderhoud!

12.Tijden veranderen...
... en dus de stijlen en trends ook. Onze stylistes blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houden jou daar ook graag over bij. Wanneer jij toe bent aan iets nieuws dan kun je altijd bij ze terecht! O ja, wij houden je natuurlijk ook via onze mailing op de hoogte!
Meld je aan voor de nieuwsbrief!