Nieuw in de verkoop: Westrak 3 Harderwijk

Alles gelijkvloers en toch een heerlijke tuin. 

Een unieke combinatie: alles op de begane grond en genieten van een heerlijk zonnige tuin op het zuidoosten!

Dat kan in dit lichte TWEE KAMER APPARTEMENT met inpandige BERGING, externe berging en zeer ruime tuin. De tuin is extra ruim doordat de huidige eigenaren een extra strook grond hebben bijgekocht! 
 


Het appartement beschikt over een mooie lichte woonkamer met deur naar de tuin, een half open keuken, nette badkamer met hoekbad en een zeer ruime slaapkamer. De slaapkamer is door de huidige eigenaren opgesplitst. Deze ruimte leent zich perfect voor het creëren van een inloopkast, maar kan ook dienst doen als werkkamer. 

Zowel inpandig als buitenshuis is er een ruime bergingsgelegenheid. De inpandige berging doet ook dienst als bijkeuken met oa aansluiting wasmachine terwijl de houten berging in de tuin de mogelijkheid biedt om ook een fiets te stallen. 

Het appartement is gelegen aan het Westrak en bevindt zich in de geliefde woonwijk "Stadsweiden" en op loopafstand van het winkelcentrum, ziekenhuis, diverse scholen en de gezellige binnenstad van Harderwijk. Een ander absoluut pluspunt is de nabijheid van het water van Harderwijk. Het NS Station ligt op vijf minuten fietsafstand. 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan dit nette appartement eens bezichtigen met één van onze makelaars! www.randmeermakelaars.nl