NIEUW bij Natuurgeneeskundige Praktijk ‘In Balans’ : AROMAMASSAGE

Afgelopen week heb ik een mooie workshop gevolgd om in mijn praktijk te kunnen werken met essentiële oliën.

Essentiële olie is een uniek geschenk uit de natuur. Het zijn de aromatische vloeistoffen die gewonnen worden uit bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden. Vaak worden zij ook de “levensenergie van de natuur” genoemd, ze zijn het hart en de ziel van planten.

Moderne onderzoeken tonen aan, dat essentiële oliën bij aromatisch gebruik, bij opbrengen op de huid of innemen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking op lichaam en geest kunnen hebben. Al langere tijd werk ik in mijn praktijk voornamelijk met lavendel, een essentiële olie met een zeer breed spectrum van therapeutische werking.

Deskundigen zijn van mening dat Lavendel essentiële olie, Oleum Lavandulae, een zeer veelzijdige olie is, deze is kalmerend, verzachtend, helpt bij depressiviteit en brengt emoties in evenwicht. Zijn ontsmettende, bacteriedodende en pijnstillende eigenschappen maken deze olie waardevol bij de behandeling van alle mogelijke verwondingen. 

Maar er is veel meer mogelijk, en ook is het mogelijk om per klacht één of meerdere oliën in te zetten.

In deze workshop heb ik ook geleerd een heerlijke, zachte massage te geven op hoofd/rug en voeten in combinatie met meerdere essentiële oliën. Om kennis te maken met deze nieuwe behandeling in mijn praktijk biedt ik dit aan voor €30,00. Laat jezelf eens verwennen en ervaar de krachtige werking van essentiële olie!

Informatie: In Balans

lavendel Natuurgeneeskundige In Balans Harderwijk