Mooie opbrengst oliebollenactie St Jansdal

De jaarlijkse oliebollenactie van ziekenhuis St Jansdal was ook in 2017 weer een groot succes. 

Voor het 15de jaar op rij verkocht Paul Hulleman samen met zijn team oliebollen voor het goede doel.

Met de verkoop van oliebollen, appelbeignets en appelkanjers werd er een totaalbedrag van 6.590,66 euro opgehaald voor het goede doel.
 
‘Vroeger had mijn familie een bakkerij, dus het bakken zit mij in het bloed,’ vertelt Paul. ‘De oliebollenverkoop is veel werk, maar het is het waard. We krijgen altijd leuke reacties. Mensen vinden de oliebollen zo lekker dat ze speciaal hierheen komen.’
 
De opbrengst van de verkoop wordt verdeeld over drie goede doelen: Stichting Vrienden van het St Jansdal, Stichting Vrienden van het St Mary’s en De Veluwse Wensambulance. Deze laatste organisatie heeft als doel om de laatste wens van terminale patiënten in vervulling te laten gaan.
 
De goede doelen zijn blij met de inzet van Paul en de mooie opbrengst. De Stichting Vrienden van het St Jansdal zal het geld inzetten ten behoeve van voorzieningen voor  ouderen. Stichting Vrienden van het St Mary’s zal het geld gaan gebruiken voor het kindvriendelijk maken van de nieuwe oogpoli van het St Mary’s Hospital in Drobo, Ghana.  

Adrie en Paul Hulleman oliebollen bakken ziekenhuis St.Jansdal