Monumentaal en sfeervol VIER-KAMER HERENHUIS met eigen PARKEERPLAATS in hartje centrum van Harderwijk !

In 2005 is het voormalig kantongerechtsgebouw getransformeerd tot een uniek wooncomplex met 5 bijzondere monumentale herenhuizen. 

Hoge plafonds, hoge en prachtige raampartijen met authentieke luiken en grote verblijfsruimten kenmerken dit chique en statige gebouw.

Dit appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Absoluut voordeel is dat u buiten het gebouw maximaal van het stadse leven kunt genieten en in uw appartement alle rust en privacy ervaart. 

Achter het woongebouw bevindt zich de onder architectuur ingerichte binnentuin voor gemeenschappelijk gebruik. De woning beschikt ook over een berging in de gewelvenkelder van het gebouw, een gezamenlijke overdekte fietsenberging en een eigen parkeerplaats in het gezamenlijke binnenterrein. Het terrein kan volledig worden afgesloten, waardoor privacy en veiligheid wordt gewaarborgd. 

De afwerking aan de binnenzijde is al even bijzonder als de smaakvolle buitengevel doet vermoeden. Een hoog afwerkingsniveau met prachtige vloeren, authentieke deuren met lijsten, een fraaie en gezellige woonkeuken met inbouwapparatuur en mooi en neutraal sanitair. De woning beschikt o.a. over een mooie en sfeervolle woonkamer, een prachtige woonkeuken met inbouwapparatuur, 3 ruime slaapkamers en een royale badkamer. Hedendaags wooncomfort in hartje centrum en nabij de markt, het gezellige stadshart met al haar terrasjes. 

Vraagprijs € 379.500 k.k.

Neem contact met ons op 0341-456455

Bekijk hieronder een impressie en voor meer informatie: www.randmeermakelaars.nl