MHC de Mezen start met Kok Carwash een wasactie voor een gezellige inrichting van het clubhuis!

De leden van MHC De Mezen gaan de komende maanden Kok Carwash waskaarten verkopen om hiermee geld in te zamelen om het nieuwe clubhuis in te richten!

Door groei van het ledenaantal in de afgelopen jaren en het einde van de levensduur van de kunstgrasvelden was het noodzakelijk de velden te vernieuwen en uit te breiden.

Op het sportpark De Parkweg kon dit alleen door twee velden een slag te draaien. Met als gevolg dat het oude vertrouwde clubhuis moest wijken. Een kans voor de vereniging om een nieuw eigentijds en multifunctioneel clubhuis te ontwerpen. Dit is gelukt en met onder andere acties van de leden zijn de benodigde financiële middelen bijeengebracht.

De bouw van het nieuwe clubhuis van MHC de Mezen is gestart en in de komende maanden zal de bouw worden afgerond.

We hopen dat het nieuwe clubhuis gereed is voor aanvang van het tweede deel van de competitie in maart 2019. Om het nieuwe clubhuis gezellig, mooi en sfeervol in te richten is de hockeyvereniging een wasactie gestart om hiermee geld in te zamelen.
 
Leden van hockeyvereniging De Mezen verkopen tijdens de actie waskaarten voor €10,- per stuk en hiervan gaat €5,- naar de hockeyvereniging. Met de waskaart kunnen klanten hun auto laten wassen met HET BESTE wasprogramma (reguliere prijs €13,50). Vanaf 8 september is de verkoop door de leden van de waskaarten gestart. Als we bestuur zijn we zeer trots om te zien dat iedereen binnen de vereniging zijn “steentje” bij wil dragen.