Hendrik en Aartje Hoeven 65 jaar getrouwd!

Meneer H. Hoeven en mevrouw A. Hoeven-Kroes zijn op 4 november 65 jaar getrouwd. Vandaag, maandag 5 november, bracht de burgemeester het echtpaar een felicitatiebezoek. 

Na 1,5 jaar verkering zijn Hendrik en Aartje getrouwd. Kort na hun trouwen zijn ze gaan wonen waar ze nu nog wonen...in het huis op de Tippe in Hierden.

Samen hebben ze twee zonen en twee dochters mogen krijgen. Dhr. Hoeven heeft als melkboer bij Wouter den Besten en bij drankenhandel Visser gewerkt, maar de langste tijd en tot aan zijn VUT met veel plezier als chauffeur op een betonmixer bij de VBC in Harderwijk.

Mevr. Hoeven heeft altijd voor het gezin gezorgd, daarnaast zorgde zij met veel liefde en tot aan hun overlijden voor onder hetzelfde dakwonende moeder, oom en stiefvader. Mevr. Hoeven is altijd actief geweest in de oudercommissie van de school en bij de vrouwen vereniging en nog is ze actief bij het verjaringsfonds en bij de kerk.

Dhr. Hoeven is geen verenigingsman,  naast zijn werk heeft hij altijd met allerlei  hand en spandiensten voor zijn kinderen klaargestaan en vond hij zijn ontspanning in de moestuin en de tuin om het huis. 

In de 65 jaar huwelijk is hun gezin uitgegroeid naar 36 (kinderen, klein- en achterkleinkinderen).

Ze voelen zich dan ook gezegend dat ze zo samen nog kunnen wonen en zich samen, met wat hulp, in en om hun eigen huis en tuin kunnen redden.

Hendrik en Aartje Hoeven 65 jaar getrouwd