Meester Gert Jan gaat voor Expeditie Robinson

Gert Jan Hop is als combinatie functionaris fulltime in dienst bij de Gemeente Harderwijk. Als leraar op De Schakel, gymleraar voor drie scholen, organisator van de Brede School en mede-organisator van de Koningsspelen is hij behoorlijk actief! En nu gaat hij voor wel een hele bijzondere uitdaging: Expeditie Robinson. 

Ook dit jaar mogen onbekende Nederlanders mee doen aan het televisie programma: Expeditie Robinson.

Al sinds de start van het programma is het een droom van Gert Jan om mee te doen aan deze strijd. Maar op dat Robinson eiland kom je niet zomaar. In een video moet je uitleggen waarom jij de ultieme overlever bent, terwijl je dit uitlegt moet er ook nog een opdracht worden uitgevoerd. De opdracht die Gert Jan mocht uitvoeren was: het maken van een vuur. Want deze skill heb je zeker nodig als je mee wilt doen aan Expeditie Robinson. Nou zou je kunnen denken: Het maken van een vuurtje, prima te doen... Ja, met behulp van een aansteker of lucifers wel, maar laten dit nou net attributen zijn die je niet mag gebruiken! 

Het uitvoeren van de opdracht gaat Gert Jan goed af!

Na het uitvoeren van de opdracht komt de grootste uitdaging. Het binnenhalen van de benodigde stemmen. Wanneer Gert Jan in de Top 7 eindigt mag hij direct naar de castingdag en is hij weer een stapje dichterbij het eiland. Hier zijn een hele hoop stemmen voor nodig! Het zou leuk zijn als iemand, die zich zo inzet voor Harderwijk, zijn droom waar mag maken! Je stem uitbrengen op Gert Jan kan HIER.

Leraar basisschool harderwijk in de race voor expeditie robinson