Meer weten over het liberalisme?

Meer weten over het liberalisme? Dat kan! Hoe? Door deel te nemen aan de workshop Liberalisme van een ervaren trainer op een doordeweekse avond of zaterdagmorgen dicht bij huis. Duur 2,5 uur. 

Het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe biedt dit jaar inwoners uit Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten deze workshop kosteloos aan.

Iedereen kan zich aanmelden ongeacht je huidige politieke en levensbeschouwelijke visie. Het doel van de workshop is de kennis over de liberale mens- en maatschappijvisie te delen onder inwoners in Noordwest-Veluwe. 
 
Wat betekenen de kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, verdraagzaamheid en sociale rechtvaardigheid in het liberalisme? Kennis van de onstaansgeschiedenis, de ontwikkeling van het liberalisme als mens- en maatschappijvisie en de invloed op actuele politieke besluitvorming. Als deze aspecten komen in de workshop ter sprake. Elke Nederlander zou over deze kennis moeten beschikken om weloverwogen een politieke keuze te kunnen maken. 
 
Aanmelding vindt plaats bij Gonny Otter (mail hhjotter@solcon.nl). Zodra er 15 aanmeldingen binnen zijn neemt Gonny contact met je op om tot de meest geschikte tijd en plaats te komen. De eerste uitvoering van de workshop Liberalisme staat op woensdagavond 6 maart te Harderwijk gepland. Er is nog plek voor enkele deelnemers. De eerstvolgende uitvoeringen in 2019 zijn op donderdagavonden 9 en 16 mei. Alle workshop worden gegeven door docent Sander Janssen uit Hengelo. Geef bij aanmelding per mail je woonplaats en telefoonnummer door. Dan kan Gonny Otter contact met je opnemen.