Matig VVOG verliest in dying seconds

Definitieve handhaving in de 3e divisie is nog geen gelopen koers voor de mannen van Hennie in ’t Hof.

Theoretisch gezien kunnen ze nog worden ingehaald door de ploeg waar ze de wedstrijd tegen begonnen, Capelle.

Capelle begon enigszins gehandicapt aan de wedstrijd, doordat de eerste keeper wegens persoonlijke omstandigheden niet kon starten. VVOG begon ook gehavend aan de strijd. Tim Muller ontbrak door een blessure en Jeffrey Snijders bleef langs de kant door een schorsing.

Vanaf de eerste minuut was te zien dat Capelle was gekomen voor drie punten. Spits Olaf van de Sande was een plaag voor de verdediging van VVOG en dit resulteerde in een aantal kansen. In de 31ste minuut was het raak en stond de 0-1 op het bord. De naar Spakenburg vertrekkende spits werkte bij de 2e paal een voorzet binnen. Een zeer matig spelend VVOG was niet bij machte om het tij te keren.

Na rust tapte VVOG uit een ander vaatje en met het inbrengen van Jeffrey Arends kwam er meer beleving in de ploeg. Er werden een aantal kansen gecreëerd van waaruit in de 63ste minuut Pernelly Biya de 1-1 scoorde. Na een goede aanval over rechts werd de voorzet van de aanvaller van richting veranderd en verdween deze achter de goalie van Capelle. Capelle was rijp voor de slacht en VVOG probeerde door te drukken. Prima doorzetten van Harry Kersten zorgde bijna voor de 2-1 maar een speler van Capelle haalde de bal miraculeus van de lijn.

VVOG trachtte de overwinning binnen te slepen maar vergat hierbij de wedstrijd in het slot te gooien en een punt veilig te stellen. In de 91ste minuut zorgde de compleet vrijstaande Dave van der Steen voor een enorme domper op de Strokel. De 1-2 was een feit en scheidsrechter de Bruin floot vrijwel direct af. Directe handhaving is nog geen feit en dit besef kwam keihard aan bij de aanhang van de groenwitten. We zullen nog een week moeten wachten op het bevrijdende punt of puntverlies van andere teams. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd bij Scheveningen.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info