Maatschappelijke partijen nemen voortouw Beursvloer Harderwijk

Ter voorbereiding op de Beursvloer Harderwijk namen maatschappelijke organisaties deel aan een gratis workshop op vrijdagochtend 11 september.

De deelnemende stichtingen, verenigingen en organisaties ontdekten tijdens dit evenement hoe zij maximaal kunnen profiteren van de Beursvloer.

Alles draait om de vraag ‘hoe kom ik in contact met het bedrijfsleven en hoe zet ik mijn vragen en ideeën om in een goede hulpvraag?’
 
De sfeer tijdens deze Beursvloer-ochtend was goed. In groepjes van 6 personen werd de essentie van de hulpvraag doorgesproken, wie men wil bereiken, het waarom, het doel en wat de organisatie terugdoet voor het bedrijf als de match is gemaakt. Er zijn onderling waardevolle tips uitgewisseld en mooie verdiepende vragen gesteld. Genoeg stof tot nadenken en ideeën voor de aanwezige organisaties om zich goed voor te bereiden op de Beursvloer. Voorzitter Erik Kerssies: “Ik heb zoveel energie en openheid gevoeld bij de organisaties. Dat geeft vertrouwen in de potentiële matches die we als Beursvloer op 30 oktober aanstaande graag tot stand zien komen.”
 
Beursvloer Harderwijk
Op vrijdag 30 oktober 2020 vindt een nieuwe editie plaats van de Beursvloer Harderwijk. De Beursvloer is hét matchevenement van Harderwijk, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties zich aan elkaar verbinden. Op de locatie, Bouw & Infra Park in Harderwijk, is voldoende ruimte beschikbaar om elkaar op veilige afstand te ontmoeten.
 
Deelnemers aan de Beursvloer kunnen waardevolle contacten leggen voor hun initiatief, stichting, vereniging en organisatie. Daarmee vergroten zij de kans op een interessante samenwerking. Deze gemaakte matches creëren op hun beurt lokaal maatschappelijke winst.
 
De Beursvloer Harderwijk is een initiatief van de Harderwijkse Uitdaging. Meer informatie over de Beursvloer Harderwijk vindt u op de website van de Harderwijkse Uitdaging: www.harderwijkseuitdaging.nl