Maak kennis met de golfsport zondag 14 oktober bij Golfclub Harderwold

Veel Harderwijkers zijn verbaasd als ze ontdekken hoe dicht bij huis ze kennis kunnen maken met de golfsport. Dat hoeft niet op een luxueus golfresort ver weg, het kan gewoon net naast de eigen stad. Ook is het niet alleen weg gelegd voor de lucky few. 

Golfen bij Golfclub Harderwold kan al vanaf 125 euro per jaar.Vanaf dit bedrag wordt een abonnement op maat gemaakt, voor iedereen.

Net voorbij de Harderhaven, aan de N302, ligt rechts de golfclub. Op nog geen tien autominuten van de binnenstad van Harderwijk. En daar wordt elk niveau bediend, als ook elke leeftijd. Omdat Harderwold ambities heeft op het gebied van talentontwikkeling en topgolf, is er de mogelijkheid om les te krijgen van golfprofessionals van een gecertificeerde golfschool.

Voor de senioren is er binnen Golfclub Harderwold ook specifieke aandacht.

“De senioren van vandaag hebben een andere invulling van hun vrije tijd dan twintig jaar geleden. Volgens de NGF behoor je tot de ‘senioren’ als je de vijftig bent gepasseerd. Deze groep zal alleen maar groter worden en voor hen is de golfsport een goed alternatief als ze niet van duursport houden, maar wel aan hun conditie en gezondheid willen werken”, zegt bestuurslid Sjon Selles. “Daarnaast biedt het ze natuurlijk ook sociale contacten, een verenigingsleven, regelmaat en discipline.

Want dat verenigingsleven, dat is wat de leden van Golfclub Harderwold naar de open velden trekt.

Natuurlijk de sport, maar ook de laagdrempelige gezelligheid, is een belangrijke reden voor veel leden om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een balletje te slaan.
 
Golfclub Harderwold is in 1991 opgericht en biedt de sport aan in het mooie natuurgebied Harderbos, net over de Harderwijkse grens, in de gemeente Zeewolde. Op het terrein bij de Pluvierenweg ligt onder meer een schitterende 18-holes golfbaan en een 9-holes PAR-3 baan van Golf4All Harderwijk.

Op onze mooie golfbaan met gezellige golfclub is iedereen welkom. 

Kunt u nog niet golfen, dan staan onze golfprofessionals voor u klaar om te helpen.Tussen 13.00 en 16.00 kunt u deelnemen aan de gratis inlooplessen.

Speciaal voor de open dag zijn er mooie aanbiedingen samengesteld. U komt toch ook?

Opendag golfclub Harderwold