​Let op! Hondenschopper actief in Harderwijk

Vanochtend kregen wij een bericht binnen dat er een hondenschopper actief is in Harderwijk. De hond werd vlakbij de Vischpoort geschopt. Degene die het bericht instuurde wil het liefst anoniem blijven.

De anonieme bron vertelt: “Ik liet mijn hond loslopen op de Vischmarkt. Een hond los laten lopen mag daar niet, dit is echt mijn fout. Omdat de Vischmarkt bekend terrein is voor mijn hond durfde ik het aan. Mijn hond rende de laatste 30 meter naar huis, en ineens gaf een man een trap aan mijn hond. Ik schrok me helemaal rot en werd ook emotioneel”.

“Het argument van de man was dat zijn hond een keer gebeten is door een andere hond. Maar is geen reden om een hond te trappen. Hij kan dan gewoon met mij in gesprek gaan. Ik heb een labradoodle die nooit iets kwaads heeft gedaan. Hij wordt zelfs uitgelaten door de buurtkinderen en dat gaat altijd goed”.

Via deze weg wil de bron iedereen erop attenderen dat dit is gebeurd: “Wees alert op een man met grijs haar, vrouw met krullen en een kleine bruine hond”.