Leerling Morgen College ontwerpt logo voor bedrijf uit Elburg

Quirijn Velner, derdejaarsleerling Design & Innovation, heeft een ontwerpwedstrijd gewonnen, uitgezet door Auto en Motor Centrum Elburg. 

Eind maart kwamen de eigenaren op bezoek bij een les D&I op het Morgen College. Ze wilden graag een nieuw logo voor hun bedrijf en daagden onze leerlingen uit er een te maken

“Voor ons was deze samenwerking met een middelbare school een eerste keer. Het waren enthousiaste leerlingen die met veel plezier creatief voor ons bezig zijn geweest”, zegt mede-eigenaar Fabian van de Kamp. 

Quirijn heeft het winnende logo ontworpen. Een auto, met een motor daar in getekend

“Ik wilde anders zijn in mijn ontwerp, maar had zeker niet verwacht dat ze mijn logo zouden kiezen”, zegt Quirijn, nog steeds wat overdonderd, aan de telefoon vanuit de Ardennen, waar hij met zijn medeleerlingen deze week op kamp is. “Ik vind ontwerpen heel leuk om te doen. Voor nu is het gewoon een hele leuke hobby, ik weet niet of ik er later ook mijn werk van wil maken.”
 
Het winnende logo is volgens de eigenaren van Auto en Motor centrum Elburg ‘het meest toepasbaar’. “We willen het samen met Quirijn graag nog een beetje bijwerken, omdat we nog een paar details willen toevoegen, maar we zijn er nu al heel blij mee, het ziet er goed uit.” Als het logo helemaal ‘af’ is, wordt het overal in doorgevoerd. “In al onze uitingen”, aldus Van de Kamp. Hij hoopt dat de samenwerking voor de leerlingen net zo prettig was als voor hen. “Ik hoop dat ze het leerzaam vonden, dat het hen ook verder heeft geholpen in hun leerproces.”

Logo AMCE ontworpen door leerling van het Morgen College Harderwijk