Ladiesnight Doris

Kom naar de ladiesnight Doris bij Kok CinemaxX en geniet van een gezellig avondje uit met je vriendinnen, zussen of moeder.

Ladiesnight Doris

Doris gaat over een vrouw op een kruispunt van haar leven. Over iemand die een scheiding en het verlies van een ouder heeft overleefd en zichzelf nu opnieuw moet uitvinden. Want hoe ga je een nieuwe liefde aan, als je twee pubers thuis hebt zitten? Hoe vind je -na een moeizaam huwelijk- je zelfvertrouwen terug, terwijl iedereen om je heen Instagram bombardeert met foto’s van hun geslaagde levens, goedgeklede kinderen en afgetrainde lichamen? En hoe behoud je je zelfstandigheid, als alle potentiële werkgevers je laten weten dat ze niet zitten te wachten op een vrouw van vijfenveertig zonder opleiding?

Doris gaat over een vrouw van vlees en bloed. Iemand met angstaanvallen, verdriet en aangekoekte pannen. Over een heldin die met beide benen op de grond staat en weet dat het leven geen goudomrande, roze wolk is, maar die ondanks alle tegenslag groots en meeslepend blijft dromen over welbespraakte vrouwen en schuchtere mannen, die -net als in romantische Britse kostuumdrama’s- voor altijd en eeuwig geluk en kameraadschap vinden.

Wat houdt een reguliere Kok CinemaxX ladiesnight in?
  • Een gezellig avondje uit met je vriendinnen, zussen of moeder
  • Bioscoopkaartje Doris
  • Hapje en drankje
  • Na afloop krijg je een mooie goed gevulde goodiebag
  • Stands met de leukste accessoires, fashion en beauty
  • Je maakt kans op spectaculaire prijzen tijdens de verloting
€13,50 per persoon
Tevens  mogelijk met een High Wine arrangement of Diner arrangement.
 
 

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-455406 , 0341-230000

Meer info